HTML

A Vágódeszka, és ami mögötte van...

Attól - és azoknak -, akik nem hivatásszerűen, de sűrűn és örömmel veszik elő a vágódeszkát. Vagy el sem rakják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A Vágódeszka, és ami fölötte van... (reklám)

2008.11.16. 09:48 Vágódeszka

 

Mivel nem egy professzionális konyhában, csak átlagos háztartásban főzőcskézek, így nagyon tudok örülni egy-két komolyabb eszköznek. Így van ez a születésnapomon és Karácsonykor is, amikor elsősorban a feleségem lep meg valami régi vágyammal. Neki köszönhetem, hogy bővült a repertoár sütőben is használható és tésztaszűrő betéttel is rendelkező lábassal, vagy például tésztanyújtó géppel.

Talán két éve annak, hogy a Spar-Interspar-Kaiser's trióban 1.000 Ft-onként gyűjthető bélyegekért és némi készpénzért WMF edényeket lehetett venni. Sikerült is szert tennem két igazán jó minőségű darabra, melyek azóta is napi használatban vannak, legnagyobb megelégedésemre.

Most Zwilling késekért lehet gyűjtögetni - pár kedves pénztárosnak hála, nem is lassan - a pontokat. A szakácskést már megvettem, és tegnap gyűlt össze a következőhöz szükséges 80 matrica. Azt még nem döntöttem el, hogy melyik lesz a választott, de valószínűleg a hámozókés.

Az eddigi próbák alapján azt mondhatom, maximálisan megéri az árát. Úgyhogy hajrá, februárig lehet még gyűjteni (Ó, bárcsak önös érdekből tudnék így lelkesedni)!

Nemcsak a vágódeszka fontos, hanem az is, ami fölötte van!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vagodeszka.blog.hu/api/trackback/id/tr67771457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kobudka · http://www.ajandekozon.hu 2008.11.20. 17:52:17

Szia,
Ha már reklám, s úgy fejezted be, hogy "Nemcsak a vágódeszka fontos, hanem az is, ami fölötte van!" akkor felívnám a figyelmet az Ajándéközön.hu oldalán található konyhafelszerelési tárgyakra... nagy vágódeszka, kis vágódeszka, Jamie Oliver termékek, s jónéhány angol és svéd konyhafelszerelési tárgy. Azoknak, aki szeretik a szép tárgyakat a konyhában. :)

süti beállítások módosítása